Prekių katalogas

MOKOMOJI MEDINĖ PRIEMONĖ "EMOCIJOS", 18EL, 1973494

  • MOKOMOJI MEDINĖ PRIEMONĖ "EMOCIJOS", 18EL, 1973494

    Kodas: 1973494

    Plokštelėse pavaizduoti skirtingi vaikai, rodantys įvairias 18 išraiškų ir reakcijų - nuo laimingų ir susijaudinusių iki išsigandusių ir piktų.  

  • MOKOMOJI MEDINĖ PRIEMONĖ "EMOCIJOS", 18EL, 1973494 

    18 kvadratinių plokščių iš lygaus basuolės medžio sluoksnio, kurių vienoje pusėje spalvotai atspausdintos tikros vaikų nuotraukos, vaizduojančios emocijas ir jausmus. Puikiai tinka kalbėtis su vaikais apie tai, kaip jie jaučiasi, mokyti juos atpažinti kitų žmonių jausmus ir padėti jiems išsiugdyti kalbą savo emocijoms paaiškinti.

    Plokštelėse pavaizduoti skirtingi vaikai, rodantys įvairias 18 išraiškų ir reakcijų - nuo laimingų ir susijaudinusių iki išsigandusių ir piktų. Pavaizduotas emocijas galima atpažinti kaip konkretų jausmą arba kaip pradžią pokalbiui apie įvairias galimas emocijas ar išgyvenamus jausmus. Pvz. vaikas, laikantis guodžiantį meškiuką, atrodo liūdnas, o tai gali būti dėl to, kad jis jaučiasi vienišas arba drovus.

    Stambios 12 mm storio plytelės yra tinkamo dydžio, kad jas galėtų paimti ir laikyti mažesni vaikai, be to, jos gali būti padėtos lygiai arba pastatytos vertikaliai. Pridedamas medvilninis maišelis su virvele. 

    Matmenys: 70 x 12mm. 

    Skirta įvairiaus amžiaus žmonėms,

  • Prenumeruok ir laimėk

    Informacija